Sunday, January 12, 2020

Journal Pembuka tahun 2020

Assalamualaikum dan hai

Dah lama berhajat nak buat journal. Journal yang boleh motivate diri sendiri. Memang dah buat 1 buku khas untuk kegunaan journal sahaja. Jadi, sikit-sikit time free time perlukan positive vibes untuk power spirit so here it is.

Kosong je lagi, baru bina layout sikit-sikit heheheh

Memang betul-betul sikit ni. It is okay, sikit-sikit lama-lama jadi bukit gittew kan. Lepasni, memerlukan lebih banyak impian dan harapan untuk journal 2020. Inshaa Allah, i can do it! Heheh

5 comments:

  1. Selamat ber"journal". Migha hari tu pun bersemangat nak berjournal. tapi takde masa.

    ReplyDelete
  2. comel je jurnal tu... moga berhasil buat sampai akhir tahun

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum... selamat tahun baru 2020... maaf laa baru sempat nak datang jenguk ke blog ni... insya allah sy akan kembali fokus sm mcm sebelum ni.... harap2 tak serik utk terjah blog sy nanti ya...

    ReplyDelete
  4. rasa mcm nk buat jgk..
    nk tulis psl kisah diet sy..
    nt boleh kenang2 di masa depan.. hihi

    ReplyDelete
  5. dulu kita pakai journal juga, alih-alih tukar ke jenis blog. ok, semangatkan diri okey. waalaikumussalam ;)
    by the way, comelnya blog kamu :D

    ReplyDelete