Sunday, January 12, 2020

Journal Pembuka tahun 2020

Assalamualaikum dan hai

Dah lama berhajat nak buat journal. Journal yang boleh motivate diri sendiri. Memang dah buat 1 buku khas untuk kegunaan journal sahaja. Jadi, sikit-sikit time free time perlukan positive vibes untuk power spirit so here it is.

Kosong je lagi, baru bina layout sikit-sikit heheheh

Memang betul-betul sikit ni. It is okay, sikit-sikit lama-lama jadi bukit gittew kan. Lepasni, memerlukan lebih banyak impian dan harapan untuk journal 2020. Inshaa Allah, i can do it! Heheh

21 comments:

  1. Selamat ber"journal". Migha hari tu pun bersemangat nak berjournal. tapi takde masa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, heheheh. Takpa, nanti boleh la curi-curi masa sikit untuk berjournal ni :p

      Delete
  2. comel je jurnal tu... moga berhasil buat sampai akhir tahun

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih heheheh tengah cuba sikit-sikit baru je nak start ni :p

      Delete
  3. assalamualaikum... selamat tahun baru 2020... maaf laa baru sempat nak datang jenguk ke blog ni... insya allah sy akan kembali fokus sm mcm sebelum ni.... harap2 tak serik utk terjah blog sy nanti ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam, selamat tahun baru jugak :) inshaa Allah, sama-sama singgah nanti heheheh :p

      Delete
  4. rasa mcm nk buat jgk..
    nk tulis psl kisah diet sy..
    nt boleh kenang2 di masa depan.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom jom, alaa nanti boleh lah tengok diet journey tu heheheh :p

      Delete
  5. dulu kita pakai journal juga, alih-alih tukar ke jenis blog. ok, semangatkan diri okey. waalaikumussalam ;)
    by the way, comelnya blog kamu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow, okay tengah cuba untuk journal goals ni heheheh terima kasih :p

      Delete
  6. My blog is my journal, ahaks. Entahlaj kagum betul dengan orang yg boleh keep journal, diary. Tapi akak tak multi task gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita baru je nak cuba-cuba ni kak. Sebelum ni pernah planner je, journal ni baru start heheheh :p

      Delete
  7. comel journey dia. alhamdulillah so far masih belum missed tulis journal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih heheheh :p wow, impressed ni tahniah teruskan lagi menulis journal ok heheheh :p

      Delete
  8. Replies
    1. terima kasih heheheh, salam kenal jugak dari saya :p

      Delete
  9. rajinnnyaa dan comel la buat journal..
    tringin nak buat tengok orang kretip2 buat tapi huurmm.
    tau sejenis yg xleh konsiten..

    ReplyDelete
  10. Menarik ni. Orang kreatif 👍

    ReplyDelete